top of page
IMG_1985[9609].JPG

Hallo daar,

Welkom op mijn officiële website! Hier kan je mijn nieuwste hits beluisteren en merchandise kopen! Take a look around!

Over Mezelf

Ik werd op 18 februari 2004 geboren in Halle. Mijn familienaam verklapt je waarschijnlijk al mijn Siciliaanse roots maar toch voel ik me op en top Belg. Zelf volg ik al van jongs af aan zangles en kwam ik op mijn 12de in contact met Christophe Severs, de zoon van Paul Severs. Eerst gaf hij me initieel enkel zang- en piano les maar wordt na enige tijd ook mijn producer, en manager samen met mijn vader.

 

In 2017 releasede ik mijn eerste song “Dancing on my own” (een cover van Robyn) dat eigenlijk een demo’tje was, maar door de lovende reacties besliste ik om verder liedjes te maken maar voortaan Nederlandstalige pop. In 2017 en 2018 kwamen mijn eerste Nederlandstalige popsongs op de markt. Elke song doet het steeds beter dan de vorige en intussen haal ik de top 20 van de Vlaamse Ultratop.

 

Maar in 2019 slaat het noodlot toe… Paul Severs overlijdt onverwachts en als eerbetoon, bracht ik “Terug Bij Mij”, een nummer van de hand van Christophe uit. Hiermee brak ik definitief door in heel Vlaanderen en ook Nederland begon me stilletjes aan te ontdekken.

Het blijft in stijgende lijn gaan ook en eind 2019 won ik ook mijn eerste grote prijs, namelijk de “Loftrompet” voor beste doorbraak.

 

In 2020, schrijf ik voor het eerst zelf mee aan “Van Vooraf Aan”, dat zelfs één van de 10 genomineerden was in de prestigieuze “Radio2 Zomerhit”. Ik droomde al lang van een top 10 plaats in de Ultratop en met deze single lukte het ook.

Verder schrijf ik zelf nog vele songs en spendeer ik graag tijd door in de studio. Mijn latere songs zijn allemaal mini-hits geweest die een top 10 in de Vlaamse Ultratop hebben behaald. 

bottom of page